Před kytarovou legendou Walterem Troutem zahrají 4. května v Lucerna Music Baru The Bladderstones

Text: Zdena Selingerová
Foto: archiv skupiny The BladderStoens, banner
Publikováno: 10. 2. 2020

Kapela THE BLADDERSTONES působí na české hudební scéně od roku 2014. Trio se opírá o zkušenosti dlouholetého člena skupiny Jablkoň, baskytaristy a v The BladderStones hlavního vokalisty Johnnyho Judla, o hru vynikajícího moderního kytaristy Tomáše Frolíka a o energii bubeníka Michaela Noska, patřícího k instrumentální špičce domácího rocku i jazzu.

Power bluesové trio The BladderStones hledá tradici a osobní příběh bluesové hudby v současnosti. V roce 2014 vydali CD Bored of Love, v roce 2015 zvítězili v mezinárodní bluesové soutěži Blues aperitiv pořádané festivalem Blues Alive.  V roce 2016 získávají ocenění Bluesové ankety 2016 v kategorii „Nejlepší počin na české bluesové scéně v roce 2015“, kterou uděluje BLUESMUSIC.SK, člen Evropské bluesové unie „European Blues Union“ a světové nadace „The Blues Foundation“.

V roce 2017 vydávají u labelu Indies Happy Trails druhé autorské album Without Cover a vystupují v klubech a na festivalech po celé ČR. V roce 2018 kapela navázala pravidelnou spolupráci s interprety jako jsou Will Wilde (UK), Elles Bailey (UK), Troy Redfern (UK), Sean Webster (UK) atd. a stala se tak nejvyhledávanější doprovodnou kapelou zahraničních hvězd tohoto ranku u nás. V poslední době skupina absolvovala turné ve Finsku, pravidelně koncertuje a připravuje materiál na další CD.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v předprodejní síti Goout.

Více informací na: